Innovation og nytænkning

Der er de klassiske gamle firmaer, som altid har været her, og så er der dem, som dukker op af ingenting, og som er et resultat af nytænkning og innovation. Det er firmaer, som pludselig kommer frem, og som, inden du får set dig om, pludselig er millioner værd.

Et af de firmaer, som netop er dukket op denne måde, er Skype, som er et firma, som to unge danskere skabte i deres kælder på Frederiksberg. Det revolutionerede en del af telemarkedet, der kom hurtigt mange brugere til og det gjorde, at de selvfølgelig blev opkøbt af et af de store firmaer, i dette tilfælde Microsoft, som ikke kunne have, at noget så innovativt kom på andre hænder.

Det er dog de fleste, der ved, at de to unge, som havde skabt Skype, fik over 20 milliarder for deres firma. Det var nok til, at de ikke behøver løfte en finger resten af livet med så mange penge på kontoen.

Vi skal dog huske, at for hver eneste succeshistorie, så er der mange tusinde, som ikke nåede dertil, og som enten er lukket igen, eller som aldrig er vokset op og blevet den store cashcow. Men det er også fint nok, for der er mange af de mindre firmaer, som stadig er det levebrød, som holder hjulene i gang for samfundet. Det er dog sjovt og giver blod på tanden hos de mange med en innovatør i maven.

Den nytænkning, som der sker igen og igen, er med til at sørge for, at vi har folk, som tør prøve, og som vil gøre den ekstra indsats, der skal til for at skabe et firma. Det er hårdt arbejde, og det er også mange timer, som andre bruger på at slappe af, som du skal bruge på at bygge firmaet op på, men det er nødvendigt for at få succes.

Alle spørgsmål om den store forretningsverden besvarer vi gennem vores kontaktformular

Kom og snus til forretningsverdenen her hos os