Dem der voksede

Alle virksomheder er startet i det små. Der er stort set ingen, der er lagt ud med at ansætte rigtig mange medarbejdere, have den bedste adresse og fra starten af skovle penge ind på en succes. Nogle er blevet større, fordi der var en efterspørgsel og en mulighed for at udvide rundt om i landet. Det er for eksempel supermarkeder, der alle startede som små købmænd, men som på sigt blev til de kæder, vi kender i dag.

Selv et firma som Mærsk er startet i det små, men med mulighed for at opkøbe andre virksomheder og udvide med flere både og blive til det, der i dag er en verdensomspændende virksomhed.

Andre er startet med en rigtig god idé, der kunne føres ud i livet, som det ses med LEGO. Klodser, der passer sammen, og som kan sættes sammen i en uendelighed, appellerer til børn og barnlige sjæle verden over. Et af vores bedste eksempler på en genial idé, der forsat er genial.

Hvis de kan, så kan du også, hvis du har visionerne og planen, og at du samtidig tør kaste dig ud i det, for at starte din egen virksomhed.