Brug og smid væk

Den kultur, der er opstået i de senere år, hvor du ikke længere får repareret dine ting, men simpelthen smider alt væk og køber noget nyt, er med til at holde detailhandlen i gang. Det er dog også med til at stoppe mange af de gamle håndværk som møbelpolstrere, for der vil ikke længere være brug for dem til at ombetrække møbler. Det er lettere at købe noget nyt.

Detailhandlen er vokset og vokset, og der er kommet mange til for at udfylde det stadig stigende behov fra befolkningen, så på den måde er forretningsverdenen i evig vækst. Men når der er flere om at byde ind, så er der også mange, som kommer til at kæmpe for overlevelse, og det gør, at de skal underbyde hinanden og er i evig kamp med hinanden.

Det kan nogle gange gå ud over kvaliteten på det, som bliver udbudt, hvilket gør, at forbrugsvarer ikke længere holder, så der skal hele tiden byttes og skiftes ud. Det er ikke altid en gode med en kultur, hvor du bruger og smider ud, når du skal bruge nyt.

Det er dog også med til at sikre, at der er mange, som bliver holdt til ilden, og det er også med til at sikre, der er mange ting som skal transporteres, så der er hele tiden en masse, som kan være beskæftiget. På den måde griber brancherne ind i hinanden og er med til at holde hjulene i gang, alt sammen noget, som indirekte er med til at sikre, at detailhandlen holdes i gang.