Sommerferie i Norge

Det høje, lyse nord

Det er de færreste, som tænker over det, men Norge har mange ting at byde på også i sommerferien. Det er nemlig ikke kun skiferien, som du kan tage derop for at nyde. Norges fantastiske natur kalder på alle, som er vilde med at vandre, og der er mange smukke steder, som hikere kan tage afsted på tur til. Specielt områderne omkring de syv søstre er populært, et vandfald som starter som 7 små og som de falder samler sig til et stort. Et meget smukt syn for alle, som tager turen forbi. Norges mange floder og elve kalder også på dem, som elsker at fiske. Tænk dig at stå ved Glommas bred og fiske efter ørred, foreller og laks, hvor du nærmest kan vende dig om og tage med tilbage til din lejede hytte og stege over åben ild eller på grillen, noget som de fleste burde prøve, men de færreste desværre nok får gjort.

Norge for krop og sjæl

Norge giver muligheder for alle typer af ferier. Det kan være Familie oplevelser i Norge, hvor I sammen kan nyde naturen med udgangspunkt i en lejet hytte, eller I kan tjekke ind på et af det mange hoteller, der findes i hele landet. Det kan være, at I fristes til at tage helt op mod nord og opleve midnatssolen danse. Fælles at opleve et lys som dette er en oplevelse, I altid vil kunne huske, for der er noget dragende og inspirerende over at være så langt mod nord i en natur, der er både barsk og imødekommende, og opleve, at der er lyst hele tiden. Det får vores egne lyse nætter til at blegne, men det giver samtidig det helt perfekte billede af, hvad Norden og især Norge har at byde på. Sammen med frisk fisk og bær, der kan plukkes i naturen, er det en oplevelse, der ikke kan fås andre steder. Omgivet af høje fjelde kan du ikke undgå at blive imponeret over de mennesker, der har boet her i tusinder af år, uden de har haft moderne hjælpemidler til rådighed.

Museer og oplevelser i Norge

Om du er til lange vandreture i naturen, til fiskeriets glæder ved de mange floder og elve, eller du er til oplevelser i byerne med deres mange muligheder for shopping og museer, så gælder det om at have det helt rigtige fodtøj til formålet. Kvalitet er nøgleordet, og sko lavet af læder med en sål, der er skabt til at både gå og stå i som fx Ecco, vil kunne gøre hele forskellen for både dig og resten af familien. Her er en sko, der er skabt til at blive brugt til et aktivt liv, men samtidig hvor der aldrig gås på kompromis med kvalitet og udseende. Så er det pludseligt ingen sag at bestige en tinde, at vandre i fjeldene, at opleve alle museer i Oslo eller noget helt fjerde. En planlagt ferie med det nødvendige udstyr gør, at det bliver en rigtig god ferie, hvor du står op hver morgen og ser frem til alle de oplevelser, som dagen har at byde på.