Wall street og businessmen

Når vi taler big business, så er der vel næppe nogen mere berømt gade end Wall Street og de store forretningsmænd, som har huseret og sågar fundet vejen til Det Hvide Hus i disse år.

På Wall Street er der fuld fart på, og en af verdens største børser er placeret der. Det finansielle område er huse for milliarder, både kontanter og papirpenge bundet i aktier, optioner og de forretningsfolk, som arbejder der, hører til blandt nogle af de absolut bedste inden for deres felt.

Der er lavet mange film om Wall Street og de forretningsmænd, som har slået deres folder der. De fleste af dem prøver at give et realistisk billede af en verden, hvor du det ene øjeblik kan være mangemillionær, og næste øjeblik har de taget din store Bentley og dine huse og lejligheder. Det er en nådesløs verden, og det er måske også derfor, mange af de ansatte ikke holder til at blive længe i branchen.

Resten af os kan heldigvis læne os tilbage og følge med på afstand i forskellige medier, hvor det på baggrund af de forskellige nyheder er muligt at overveje, om vi skal købe eller sælge aktier.